“Aandacht kost niets en is toch onbetaalbaar”

“We blijven de succesvolle BrotherDeal hanteren, maar hebben enkele aanpassingen doorgevoerd waarbij de losse gerechten meer aandacht krijgen. Roy van Santen barst van de creatieve ideeën en kan meer als hij niet altijd ‘vastzit’ aan de BrotherDeal.

We willen ook onze gasten het gevoel geven dat het heel goed is om voor één overheerlijk gerecht te kiezen – met of zonder voorgerecht of dessert – in plaats van automatisch te kiezen voor de BrotherDeal. De gast krijgt nu meer de keuze wat hij of zij wil eten, gecombineerd met de flair van de nieuwe chef-kok die zo meer vrijheid heeft in zijn manier van koken.

Gewoon lekker
De gerechten zijn exclusief, maar toch heel gewoon. Gewoon lekker! En het hoeft niet heel duur te zijn; aandacht kost niets en is toch onbetaalbaar.”  Voor de liefhebber van de BrotherDeal die wat sneller klaar wil zijn met eten, is er een deal van twee gangen bijgekomen.

Zin in
Er zijn nog meer plannen: “We denken aan shared-dining, een fenomeen dat nog niet zo bekend is in het Westland. En dat is zó leuk. Een beetje stads eten aan de rand van het Westland. Allemaal nieuwe uitdagingen; we hebben er zin in.”

Heel graag tot ziens!
Roy van Santen
Chef Brothers Wateringen